Nettside-produkjson

Nettsideproduksjon

Vi jobber tett med våre kunder for at de skal lykkes med sin nettsatsning. Nettsidene gjør deg både synlig og sårbar på nett. Derfor er det viktig å kvalitetssikre prosess, innhold og sikkerhet. Våre dyktige medarbeidere jobber tett med hver enkelt kunde for å kunne levere optimaliserte løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.

Les mer om nettsideproduksjon

Google Adwords

Google AdWords

Vi hjelper deg med å nå ut til nye potensielle kunder ved å benytte Google sin annonseplatform, AdWords. Spennende og ulike produkter for ulike nettsteder og behov. Ved å kunne analysere hvert eneste klikk og besøkende kan man få en unik kontroll over innhold og kostnader. Vi hjelper deg med oppsett, drift og analyse.

Les mer om google adwords

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering, SEO hjelper deg med å øke synligheten i søkemotorene og sende mer relevant trafikk til ditt nettsted. Med kombinasjon av nettsteds- og søkeordsanalyse kan vi bistå med å bygge opp nettsidene slik at de blir mer attraktive for søkemotorene.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Strategi og Konsept

Foto og Film

Med mye erfaring og kompetanse kan vi levere foto og film som engasjerer. Noen eksempler er videopresentasjon av firma, produktfotografering i studio, ansattportretter, interiørfoto, og mye mer.

Les mer om foto og film

Drift og vedlikehold

Drift og vedlikehold

Vi jobber tett med våre kunder for at de skal lykkes med sin nettsatsning. Nettsidene gjør deg både synlig og sårbar på nett. Derfor er det viktig å kvalitetssikre prosess, innhold og sikkerhet.

360 Streetview Google

360° Google visning

Vi tilbyr topp moderne 360°-graders virtuell fotografering for din bedrift. Visningene blir publisert på bedriftens Google-profil.

Les mer om 360° her

kontakt SynsDU

Kontakt oss

Skriv inn koden i feltet under: captcha