Nettsideutvikling

En moderne nettside skal gjenspeile bedriftens identitet og fungere optimalt på alle plattformer. Nettsiden skal ha et intuitiv layout, konvertere og engasjere. Gjennom moderne design, teknologi og definerte målsetninger hjelper vi deg med å oppnå overordnede målsetninger med din nettsatsing.

Tett samarbeid

Vi jobber tett med våre kunder for å sikre optimalt resultat gjennom velprøvde og velfungerende arbeidsprosesser. Vi leverer alt fra enkle landingssider til komplekse løsninger med integrert nettbutikk.

Fokus på konvertering

Når vi bygger nettsider er vi opptatt av målsetningen med nettsiden. Hva skal den brukes til, og hva ønsker man å oppnå? For de aller fleste så er konvertering fra bruker til aktiv ressurs hovedmålet. Vi har fokus på konverteringsmålsetningen og bred erfaring med hva som skal til for å nå målene man setter seg.

Teknologi

SynsDu benytter WordPress (WP) som publiseringssystem for nettsider. WP er meget brukervennlig og gir uendelig med muligheter for tilpassing. WP er verdens mest benyttede publiseringsløsning (CMS), og har nærmere 60% markedsandel på verdensbasis. WP gir deg som kunde en av markedets beste og mest fleksible publiseringsløsning. Vi tilbyr WP-løsninger skreddersydd til hver enkelt kunde. Vi utvikler også spesialfunksjoner.

Kontakt oss for informasjon og priser