Google Annonsering

Vi hjelper deg med å nå ut til nye potensielle kunder ved å benytte Google sin annonseplatform, AdWords. Spennende og ulike produkter for ulike nettsteder og behov. Ved å kunne analysere hvert eneste klikk og besøkende kan man få en unik kontroll over innhold og kostnader. Vi hjelper deg med oppsett, drift og analyse.

Produksjon av nettside

Google Adwords

Søkemotorannonsering eller betalt søk er en glimrende måte å nå ut til nye potensielle kunder som søker etter dine produkter eller tjenester. Vi setter i samarbeid budsjetter for annonseringen slik at du alltid har kostnadskontroll. Kanskje du bare ønsker å målrette mot en gruppe mennesker, eller kanskje en geografisk begrensning, mulighetene er uendelige. Og med sporbare hendelser på ditt nettsted kan hvert enkelt klikk måles og analyseres. Kom i gang med Goolge AdWords og merk effekten.

Vi tilbyr dritsavtale for å sikre at du alltid har den beste oppføringen og synligheten innenfor ditt budsjett

Google Adwords Produksjon av nettside
Produksjon av nettside Google Adwords Shopping

Google Shopping

Google Shopping er ditt butikkvindu i Google. Vis dine produkter rett i søkeresultatene i Google, med bilde, pris og produktbeskrivelse. Dette gir ofte høy konverteringsrate ettersom brukeren allerede vet hva han vil ha og hva han får når han klikker. Full kostnadskontroll og målbart klikk og innhold er nøkkelen til suksess.

Vi hjelper deg med å komme i gang og drifte Google Shopping

Google Adwords Shopping Produksjon av nettside
Produksjon av nettside

Remarketing

Remarketing eller retargeting som det også heter er en fin mulighet for å holde kontakt med potensielle kunder. Google Remarketing er målrettet annonsering, rettet mot de som har har besøkt ditt nettsted tidligere. På denne måten kan man segmentere og tilpasse annonsene brukeren vil se.

Google Adwords Remarketing Produksjon av nettside
kontakt SynsDU arrow-white

Kontakt oss

Google partner

Vi er sertifisert Google Partner og kan tilby en rekke produkter og muligheter gjennom annonsenettverket.

SynsDU-Google streetview partner